Google hirdetések útmutatója 2024 (Google Ads)

Google hirdetések útmutatója 2024 (Google Ads)

A Google Ads, vagy más néven Google hirdetések, a világ egyik legnagyobb online hirdetési platformja. Ez a cikk arra törekszik, hogy átfogó útmutatót nyújtson a Google Ads használatához, kezdve a hirdetési kampányok létrehozásától, a kulcsszavak és célzások megértésén át, egészen a hirdetési költségvetés optimalizálásáig.

Az itt található információk segítenek a vállalkozásoknak maximalizálni hirdetési ROI-jukat (Return on Investment), miközben minimalizálják a költségeket. 

I. A Google Ads jelentősége a digitális marketingben


A Google Ads rendkívül fontos szerepet játszik a digitális marketingben. 

 • a Google a világ legnépszerűbb keresőmotorja, így a Google Ads hirdetések elérhetik a világ internetezőinek jelentős részét;
 • a Google Ads lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg, amelyek relevánsak a felhasználók keresési lekérdezéseihez. Ez azt jelenti, hogy a hirdetések nagyobb valószínűséggel érnek el olyan embereket, akik érdeklődnek a termékek vagy szolgáltatások iránt;
 • a Google Ads költséghatékony, mivel a hirdetők csak akkor fizetnek, ha a felhasználók rákattintanak a hirdetéseikre (ezt hívják pay-per-click, vagy PPC modellnek);
 • végül, de nem utolsósorban, a Google Ads mélyreható analitikai eszközöket kínál, amelyek segítenek a hirdetőknek megérteni, hogy hirdetéseik hogyan teljesítenek, és hogyan optimalizálhatják őket a jobb eredmények érdekében. 

Mindezek miatt a Google Ads létfontosságú eszköz a digitális marketing stratégiában.

1. A Google Ads platform ereje és relevanciája

A Google Ads platform ereje és relevanciája több tényezőben rejlik:

 1. Relevancia: A Google Ads platform "hirdetési erősség" mutatója becslést ad a hirdetés tartalmának relevanciájáról, mennyiségéről és sokféleségéről. A releváns, egyedi tartalom biztosítása segíthet a hirdetőknek a megfelelő hirdetés megjelenítésében a potenciális ügyfelek számára, és javíthatja a hirdetés teljesítményét.
 2. Mennyiség és Sokféleség: A hirdetési erősség méri a hirdetési szöveg relevanciáját, mennyiségét és sokféleségét a responsive keresési hirdetésekben. Az mutató "gyenge" és "kiváló" között változik, és javaslatokat ad, például "Adj hozzá több címsort".
 3. Optimalizálás: A Google Ads platform mélyreható analitikai eszközöket kínál, amelyek segítenek a hirdetőknek megérteni, hogy a hirdetéseik hogyan teljesítenek, és hogyan optimalizálhatják őket a jobb eredmények érdekében.

Ezek a tényezők együttesen teszik a Google Ads platformot erőteljes és releváns eszközzé a digitális marketingben.

2. Google Ads vs. online hirdetési platformok

A Google Ads, a Facebook Ads és a Bing Ads a három legnagyobb és legnépszerűbb online marketing platform. Mindhárom platform PPC (pay-per-click) hirdetési platform, ami azt jelenti, hogy hirdetéseket hoz létre, amelyek egy hálózaton jelennek meg, és minden hirdetésre kattintásért fizet, függetlenül attól, hogy az emberek végül megvásárolják-e a terméket vagy sem.

3. Google Ads vs. Facebook Ads vs. Bing Ads összehasonlítás

Elérés: A Google Ads rendelkezik a legnagyobb eléréssel és a legtöbb funkcióval, és a legjobb a közönség célzásában. A Facebook Ads nem olyan nagy, mint a Google, de nagyobb, mint a Bing, és sok funkciót kínál. A Bing Ads elérése kisebb, és sok kulcsfontosságú funkció hiányzik.

Ár: A Google Ads a legdrágább, de a legnagyobb eléréssel rendelkezik. A Facebook Ads a legolcsóbb. A Bing Ads olcsóbb, mint a Google Ads, de kisebb eléréssel rendelkezik.

Használhatóság: A Google valahol középen van: sem jó, sem rossz, de legalább van egy jó támogatása, amely segít elindulni. A Facebook Ads a legkönnyebben használható: sok vizuális elemet, egyértelmű navigációt és jó támogatást kínál. A Bing Ads kissé zavaró, és a támogatása sem olyan jó.

4. Google Ads vs. Bing Ads összehasonlítás


Elérés: A Google 76%-os piaci részesedéssel rendelkezik, míg a Bing kevesebb mint 5%-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Demográfia: A Google nagy, sokszínű piaccal rendelkezik fiatalabb felhasználókkal, míg a Bing felhasználói idősebbek, házasok, nyugdíjasok, magasabb jövedelműek.

Célzás: A Google Ads a közönség és a tartalom alapján céloz, míg a Bing Ads fiókalapú.

CPC (Cost Per Click): A Google átlagosan 1-2 dollár, míg a Bing átlagosan 1,5 dollár.

Kattintási arány: A Google 1,91% (Keresőhálózat) és 0,35% (Display Hálózat), míg a Bing átlagosan 2,83%.

Konverziós arány: A Google átlagosan 3,75%, míg a Bing átlagosan 2,94%.

Ezek a tényezők együttesen teszik a Google Ads platformot erőteljes és releváns eszközzé a digitális marketingben, és különböztetik meg más online hirdetési platformoktól.

II. Google hirdetési kampányok létrehozása és beállítás


A Google Ads, a világ egyik legnagyobb online hirdetési platformja, lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg a Google keresőmotorjában és partnereinek hálózatán. Az alábbiakban bemutatjuk a Google Ads kampányok létrehozásának és beállításának főbb lépéseit, valamint a különböző kampánytípusokat.

1. Kampány típusok és beállítások

A Google Ads kampánybeállítások a következő lépésekből állnak:

 1. Célok meghatározása: A kampány beállításának kezdetekor célokat kell választani a kampány számára, amelyek alapján a felhasználók műveleteit szeretnénk mérni.
 2. Kampány típusának kiválasztása: Választhatunk kampánytípust, mint például Keresőhálózat, Display Hálózat, Shopping vagy videó kampány.
 3. Üzleti információk hozzáadása: Hozzá kell adni az üzleti nevet és a weboldalt.
 4. Célközönség és költségvetés meghatározása: Meg kell határozni a célközönséget és a költségvetést.
 5. Hirdetési anyagok feltöltése: Feltölteni a hirdetési anyagokat, majd hagyni, hogy a Google mesterséges intelligenciája megtalálja a legjobb hirdetési kombinációkat az üzlet számára.

A kampánybeállítások segítenek a kampány személyre szabásában. A kiválasztott kampánybeállítások minden hirdetésre vonatkoznak ugyanazon a kampányon belül². A kampánybeállításokat a Google Ads fiókban található "Beállítások" menüpont alatt lehet módosítani.

A Google Ads kampányok hat fő típusa van:

 1. Keresőhálózati kampányok: Ezek a hirdetések a Google keresési eredményeinek tetején vagy alján jelennek meg.
 2. Display hálózati kampányok: Ezek a hirdetések több millió webhelyen, videóban és alkalmazásban jelennek meg a Google Display Hálózatán.
 3. Shopping hirdetések: Ezek a hirdetések a termékek képeit, neveit és árait jelenítik meg a Google keresési eredményeiben.
 4. Videó kampányok: Ezek a hirdetések a YouTube-on és más Google Display Hálózati webhelyeken jelennek meg.
 5. App kampányok: Ezek a hirdetések az alkalmazásokat népszerűsítik a Google keresési hálózatán, a Play Áruházban, a YouTube-on és más helyeken.
 6. Discovery kampányok: Ezek a hirdetések a Google Discover szolgáltatásban, a YouTube kezdőlapján és a Gmail Promóciók és Társalgás füleiben jelennek meg.

2. Kulcsszó kutatása és kiválasztás


A kulcsszókutatás és kiválasztás alapvető lépés a Google Ads hirdetések sikeres kampányainak kialakításában. Ez a folyamat segít abban, hogy a hirdetések pontosan azokhoz a felhasználókhoz jussanak el, akik érdeklődnek a vállalkozás által kínált termékek vagy szolgáltatások iránt. Íme a kulcsszó kutatás és kiválasztás menete:

 • Üzleti célok és célcsoport meghatározása:
  Kezdd azzal, hogy tisztázod az üzleti célokat és meghatározod a célközönséget. Kik azok, akikre fókuszálni szeretnél a hirdetéseiddel?
 • Kulcsszavak gyűjtése:
  Keresd meg azokat a kulcsszavakat, amelyek relevánsak lehetnek a vállalkozásod szempontjából. Használj kulcsszókutatási eszközöket, mint a Google Keywords Planner vagy a SEMrush.

Konkrét és széles keresőkifejezések azonosítása:

 • Válaszd ki a konkrét és széles keresőkifejezéseket, amelyek lefedik az üzleti tevékenységed területét, de ugyanakkor pontosan azokat az embereket célozzák meg, akik valószínűleg érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt.
 • Kulcsszóverseny és keresési mennyiség elemzése:
  Vizsgáld meg a kulcsszavak versenyét és azok havi keresési mennyiségét. Olyan kulcsszavakat válassz, amelyekkel a vállalkozásod számára elérhető a célközönség, és amelyekre van elegendő kereslet.
 • Negatív kulcsszavak beállítása:
  Határozd meg azokat a negatív kulcsszavakat is, amelyeket nem szeretnél, hogy a hirdetéseidhez kapcsolódó keresésekkel hozzanak össze. Ez segít kiszűrni a nem releváns kereséseket.
 • Keresőhálózat és display hálózat különbségek:
  Vegyél figyelembe, hogy a keresőhálózaton más típusú kereséseket találsz, mint a display hálózaton. A keresőhálózat inkább a konkrét keresésekre fókuszál, míg a display hálózaton a vizuális és grafikus elemek is szerepet játszanak.
 • Kulcsszócsoportok kialakítása:
  Szervezd a kiválasztott kulcsszavakat kulcsszócsoportokba. Ez segít a kampányod strukturáltabbá tételében és a hirdetések személyre szabásában
 • Folyamatos optimalizálás:
  Ne felejts el rendszeresen visszatérni a kulcsszavakhoz és optimalizálni azokat az új információk, trendek és üzleti változások alapján.

A kulcsszó kutatás és kiválasztás meghatározó a Google Ads hirdetések sikeréhez. A pontos és releváns kulcsszavak kiválasztása segít abban, hogy a hirdetéseid a megfelelő személyekhez jussanak el, maximalizálva a hirdetéseid hatékonyságát és a befektetés megtérülését.

III. Google hirdetési formátumok


A digitális marketing dinamikusan változó világában a Google hirdetési formátumok kiváló lehetőséget kínálnak a vállalkozásoknak a célközönségük elérésére és a növekedés elősegítésére. A keresési hirdetések segítségével pontosan azokhoz szólhatsz, akik aktívan keresik szolgáltatásaidat vagy termékeidet. A display hirdetések széles választékban jelennek meg, fokozva a kreatív lehetőségeket és az elérési potenciált. A videó hirdetések és az app hirdetések további dimenziókat adnak a kommunikációnak, lehetővé téve a vizuális történetmesélés és az alkalmazások hatékony népszerűsítését.

Legyen szó keresésről, displayről, videóról vagy alkalmazásokról, a Google platformján kínált lehetőségek hatalmasak, és a megfelelő stratégiával ütőképessé tehetik hirdetéseidet a virtuális térben.

1. Keresési, display, videó és app hirdetések

 1. Keresési hirdetések: Fedezd fel a hatékonyságot a Google Keresési Hirdetéseivel! Megjelennek a felhasználók keresési eredményeiben, így pontosan azoknak jelennek meg, akik épp a keresett szolgáltatások vagy termékek után kutatnak.
 2. Display hirdetések: Ragadd meg a figyelmet a Display Hirdetések erejével! Számos formátumban elérhetők, így könnyedén hozzájuthatsz potenciális vásárlóidhoz, miközben böngésznek weboldalakon vagy alkalmazásokban.
 3. Videó hirdetések: Élvezd a vizuális kreativitást a Videó Hirdetésekkel! Eljuttathatod üzenetedet a célközönségedhez YouTube-on vagy a Display Hálózaton keresztül. Hozd létre saját történetedet és építs erős kapcsolatokat a felhasználókkal.
 4. App hirdetések: Növeld az alkalmazásod letöltéseit az App Hirdetésekkel! Célzottan jelennek meg a Google Play Áruházban vagy alkalmazásokban, segítve az új felhasználókat az alkalmazásod felfedezésében és letöltésében.

2. Hirdetési formátumok előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Célzott megjelenés: Mindegyik formátum lehetővé teszi, hogy pontosan azoknak a felhasználóknak jelenj meg, akik számára a legfontosabbak vagy potenciális vevőid lehetnek.
 • Mérhetőség: Könnyedén mérheted a kampányaid hatékonyságát és finomhangolhatod azokat az eredmények alapján.
 • Kreatív rugalmasság: A különböző formátumok lehetővé teszik a kreatív kibontakozást, legyen szó szöveges hirdetésekről, vizuálisan látványos display hirdetésekről vagy éppen érdekes videókról.

Hátrányok:

 • Költség: Néhány formátum, például a videó hirdetések, magasabb költségekkel járhatnak, különösen, ha a megjelenési terület népszerű vagy versenyképes.
 • Adblocker Kihívások: Néhány felhasználó alkalmazhat adblockert, amely gátolhatja a hirdetéseid megjelenését.
 • Tanulási Idő: Az optimális kampánybeállítások megtalálása időbe telhet, és némi tanulási görbét igényelhet.

Azonban a Google hirdetési formátumok változatossága és hatékonysága általában nagyban segíti a vállalkozásokat céljaik elérésében. Hajrá a sikeres kampányokhoz!

IV. A célzás fontossága és módszerei a Google Ads-ben


A Google Ads rendszer az egyik leghatékonyabb eszköz a digitális marketing terén, és a siker eléréséhez kiemelkedően fontos a célzás kifinomult alkalmazása. A megfelelő célzással nem csupán hirdetéseid jelennek meg a megfelelő emberek előtt, hanem növelheted a konverziókat és optimalizálhatod a költségeket is.

1. Demográfiai és érdeklődési célzás

A demográfiai célzás lehetőséget ad a hirdetések szűrésére kor, nem, lakhely vagy egyéb demográfiai jellemzők alapján. Ezáltal pontosabban meghatározhatod, kiknek szól a tartalom, és optimalizálhatod a kampányaidat az adott célcsoport preferenciái szerint.

Az érdeklődési célzás még egy lépést tesz előre, mivel lehetőséget biztosít azoknak a felhasználóknak a célzására, akik specifikus témák vagy termékek iránt érdeklődnek. Ezen adatok segítségével a hirdetések még inkább a releváns személyek számára válnak vonzóvá.

2. Haladó célzási technikák

A Google Ads további haladó célzási lehetőségeket is kínál, mint például a remarketing és az okostelefonon való célzás. A remarketing lehetővé teszi, hogy azoknak a felhasználóknak jelenjenek meg újra hirdetéseid, akik már látogatták weboldalad, növelve ezzel a konverziós esélyeket. Az okostelefonon való célzás pedig optimalizálja a hirdetéseket a mobilfelhasználók számára, kihasználva azokat a specifikus jellemzőket, amelyek a mobilplatformon elérhetők.

Ezen haladó célzási technikák ötvözése lehetővé teszi a cégek számára, hogy még személyre szabottabb és hatékonyabb hirdetéseket hozzanak létre, maximalizálva ezzel a kampányok eredményességét a Google Ads platformján. A célzásnak ez a magas szintű finomhangolása kulcsfontosságú a digitális marketing sikeréhez, amely a relevancia és hatékonyság növelése révén hozzájárul a vállalkozások növekedéséhez.

V. A költségvetés és licitálás alapjai

Az online marketing világában a költségvetés és licitálás stratégiái kulcsszerepet játszanak a hatékony hirdetési kampányok kialakításában. A helyes költségvetési és licitálási döntések lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy optimálisan kihasználják a rendelkezésre álló erőforrásokat, maximalizálva a hirdetéseik hatékonyságát. 

A költségvetés és licitálás fogalmai az online marketingben alapvető fontosságúak. A költségvetés az a pénzmennyiség, amit egy vállalkozás hajlandó kifizetni hirdetéseire egy adott időszak alatt. A licitálás pedig a versenyen alapuló folyamat, ahol a hirdetők egymás ellen licitálnak azért, hogy hirdetéseik magasabb helyen jelenjenek meg.

1. Költségvetés beállítás és kezelés

A költségvetés beállítása során a vállalkozásnak számos tényezőt kell figyelembe vennie. Az első lépés a célok meghatározása, mivel az üzleti célok és a kampány célok közvetlen hatással vannak arra, mekkora összeget érdemes fordítani a hirdetésekre. Fontos megérteni, hogy a költségvetés nemcsak egy statikus összeg, hanem dinamikusan változó, amelyet rendszeresen értékelni és frissíteni kell.

A költségvetés kezelése magában foglalja az elköltött összegek monitorozását, azokhoz viszonyítva az elérés, a konverziók és az üzleti célok teljesülését. Egy hatékony költségvetéskezelés segít megelőzni az esetleges túlköltekezést vagy éppen azt, hogy alulfinanszírozott legyen a kampány. Fontos folyamatosan elemzéseket és riportokat készíteni a kiadásokról és az eredményekről, valamint szükség esetén korrigálni a költségvetést az aktuális teljesítmény alapján.

2. CPC, CPM és más licitálási modellek

 1. CPC (Cost Per Click): Ebben a modellben a hirdető csak akkor fizet, ha valaki rákattint a hirdetésre. Ez a modell kiváló választás lehet, ha a cél az oldal forgalmának növelése vagy közvetlen konverziók elérése.
 2. CPM (Cost Per Mille): A CPM esetében az eladó ezredekben számolja fel a hirdetési költségeket, tehát az ezer megjelenítésre fizetendő összeget. Ez a modell különösen alkalmas a brandépítésre, a márka láthatóságának növelésére.
 3. CPA (Cost Per Acquisition): Ez a modell a konverziókra fókuszál. A hirdető csak akkor fizet, ha a felhasználó valamilyen előre meghatározott cselekedetet hajt végre, például vásárol vagy regisztrál.
 4. CPI (Cost Per Install): Az alkalmazások esetében gyakran alkalmazott modell, ahol a hirdető az alkalmazás letöltéséért fizet.
 5. ROAS (Return on Ad Spend): Bár nem feltétlenül egy közvetlen licitálási modell, a ROAS azt méri, hogy a hirdetésekből származó bevétel mekkora a hirdetési költségekhez viszonyítva. Ez segít meghatározni, hogy a hirdetések mennyire hoztak megtérülést.

A licitálási modellek kiválasztása a kampány céljaitól és az üzleti stratégiától függ. A CPC modell lehetőséget ad a közvetlen költségkontrollra, míg a CPM az elérés maximalizálására összpontosít. A választás függ a vállalkozás egyedi szükségleteitől és a kampány célkitűzéseitől. A különböző modellek kombinálása is lehetséges annak érdekében, hogy a hirdetési stratégia még hatékonyabb legyen. A folyamatos monitorozás és elemzés azonban elengedhetetlen a licitálási modellek hatékonyságának maximalizálása érdekében.

VI. Sikeres Google Ads kampányok példái

1. Tanulmányok és esettanulmányok


 1. Coca-Cola "Share a Coke" Kampány:
  • Rövid Leírás: A Coca-Cola "Share a Coke" kampánya 2011-ben indult, és a személyre szabott palackok segítségével egyedi élményt kínált a fogyasztóknak. A kampány nemzetközi terjedelmet kapott, és a Google Ads felhasználásával célzott kampányokat futtatott különböző régiókban, amelyek a személyre szabott palackokat és azokat a kulcsszavakat használták, amelyekkel a felhasználók kifejezetten a személyre szabott palackok után kutattak.
  • Tanulmány: A kampány jelentős növekedést hozott a Coca-Cola termékeladásaiban, és a Google Ads segítségével a vállalat célzottan érte el azokat a fogyasztókat, akik érdeklődtek a személyre szabott élmények iránt.
 2. Airbnb "Live There" Kampány:
  • Rövid Leírás: Az Airbnb "Live There" kampánya az élményekre összpontosított, ösztönözve a felhasználókat, hogy ne csak utazzanak egy helyre, hanem éljenek is ott. A kampány globális volt, és a Google Ads segítségével célzott hirdetéseket futtatott, amelyek az egyedi élmények iránt érdeklődőket célozták meg.
  • Tanulmány: A kampány hozzájárult az Airbnb foglalások jelentős növekedéséhez. A Google Ads hatékonyan segített célzottan elérni azokat a felhasználókat, akik valószínűleg érdeklődtek az Airbnb különleges élményei iránt.
 3. Nike "Dream Crazy" Kampány:
  • Rövid Leírás: A Nike "Dream Crazy" kampánya az inspirációra és a pozitív üzenetekre összpontosított, különös tekintettel a sport világában elért kimagasló teljesítményekre. A kampány globális volt, és a Google Ads segítségével célzott hirdetéseket futtatott, amelyek a sportot kedvelő és az inspirációra érzékeny felhasználókat célozták meg.
  • Tanulmány: A kampány a márkaimázst erősítette, és a Google Ads használatával sikerült hatékonyan elérni a sportot szerető, motivációra vágyó célcsoportot.

2. Mitől lesz sikeres egy kampány?

 1. Célzás és szegmentáció: A kampányok sikerének egyik kulcsa a célzás és szegmentáció. A kampányoknak pontosan meghatározott célcsoportokat kell elérniük, és a Google Ads platformon keresztül a célzott hirdetések lehetőséget nyújtanak a személyre szabásra.
 2. Releváns kulcsszavak használata: A megfelelő kulcsszavak kiválasztása és használata elengedhetetlen a sikeres kampányokhoz. A releváns kulcsszavak segítik a hirdetések megjelenését azoknak, akik éppen az adott termékeket vagy szolgáltatásokat keresik.
 3. Kreatív és hatékony hirdetések: Az egyszerű, vonzó és hatékony hirdetések elengedhetetlenek. A kreatív tartalomnak tükröznie kell a vállalkozás egyediségét és vonzóvá kell tennie a felhasználók számára a kattintásra.
 4. Adatok elemzése és optimalizálás: A folyamatos adatelemzés és kampányoptimalizálás kulcsfontosságú a hatékony eredmények elérése érdekében. A Google Ads rengeteg analitikai eszközt kínál a kampányok teljesítményének monitorozására és javítására.
 5. Folyamatos tanulás és fejlesztés: A digitális marketing területe dinamikus és folyamatos változásoknak van kitéve. A sikeres kampányokat vezető vállalkozások folyamatosan tanulnak az eredményekből, alkalmazkodnak az új trendekhez és piaci változásokhoz.

A sikeres google hirdetés kampányok a fenti példákból is látszik, hogy nemzetközi szinten is hatékonyak lehetnek. Az egyedi és kreatív megközelítés, a célzott hirdetések és a folyamatos optimalizálás segítenek abban, hogy a kampányok kiemelkedjenek a versenytársak közül, és hatékonyan elérjék a kívánt célcsoportokat.

VII. Összefoglalás

A Google Ads ma már alapvető eszköze a digitális marketingnek, és kiváló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak a célzott hirdetések és hatékony kampányok létrehozására. A platform számos formátumot és eszközt kínál, beleértve a keresési, display, videó és app hirdetéseket, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy személyre szabott és hatékony üzeneteket közvetítsenek a célközönségüknek. A sikeres kampányok kulcsa a pontos célzás, kreatív hirdetések, az adatelemzés és a folyamatos optimalizálás.

Nemzetközi Példák a Google Ads Sikeres Felhasználására: Több nemzetközi példa is alátámasztja a Google Ads hatékonyságát. A Coca-Cola "Share a Coke" kampánya és az Airbnb "Live There" kampánya mind kiválóan alkalmazták a platformot, hogy elérjék a globális közönséget és növeljék a termék értékesítéseiket.

Jövőbeli trendek és várakozások

A digitális marketing jövője szempontjából számos trend és várakozás rajzolódik ki. Az egyik fő irány a mesterséges intelligencia (MI) és az automatizáció növekvő szerepe. A Google Ads már most is kiemelkedően használja ezeket a technológiákat a hirdetési kampányok optimalizálásában, és ez a tendencia tovább erősödhet. A személyre szabottabb, interaktív hirdetések és a mobilplatformokon való továbbfejlődés is a jövő irányát jelzik. Az AR (kiterjesztett valóság) és a VR (virtuális valóság) alkalmazások is előtérbe kerülhetnek a felhasználói élmény fokozása érdekében. Search Engine Journal.

A Google Ads továbbra is meghatározó szereplője marad a digitális marketingnek, és a vállalkozások számára egyre fontosabb lesz a platform kreatív és hatékony felhasználása. A jövőbeli trendek azt sugallják, hogy az automatizáció és az új technológiák tovább formálják majd a digitális marketing tájképét, és a vállalkozásoknak nyitottnak kell lenniük ezekre az innovációkra, hogy kihasználják a lehetőségeket és a változásokat.


Feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelemre, ahol rendszeresen olvashatsz aktuális újdonságokról. iparági hírekről, de konkrét esettanulmányokkal, elemzésekkel, sztorikkal is találkozhatsz.

Sikeres feliratkozás

Sikeres feliratkozás

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam