Remarketing jelentése

Ezzel a stratégiával azokat a vásárlóidat célzod meg, akik korábban már vásároltak nálad. Így nagyobb az esélye, hogy ők újra vásárolni fognak. Ezek a hirdetések gyakorlatilag emlékeztetők, hogy egy márka miért jó.

A webhelyeden lévő hirdetési rendszer követi a látogatóid az interneten azért, hogy releváns hirdetéseket mutasson neki. Például meglátogatott honlapok termékei, megtekintett termékek, keresési előzmények.

Fajtája szerint lehet e-mail marketing, display, videó remarketing hirdetés.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam