Dolgozz velem!

Toldi Miklós Toldi Miklós
Biztosan találkoztál már azzal a mondással, hogy a marketingköltésre fordított pénz fele olyan, mintha kidobnád az ablakon. Csak éppen nem tudjuk, melyik fele!

A küldetésem az, hogy akár dolgoztál már együtt online marketing szakértővel, akár most keresed a számodra ideális partnert, minden marketingre fordított büdzsé a vállalkozásod építse.

Vállalkozóként és digitális marketing szakértőként egyaránt ismerem a kihívásaid, tapasztalatommal pedig rövidítem számodra az utat, mellyel nem csak felesleges kiadást, de rengeteg időt is megsprólhatsz.

Akár a vállalkozásodat szeretnéd növekedési pályára állítani, vagy ügynökségként keresel együttműködő partnert, akivel magasabb szintű szolgáltatást nyújthatsz, jó helyen jársz!

Segítségedre leszek, hogy a most még elképzelhetetlennek hitt, többszörös növekedést elérd! Nézd meg korábbi ügyfeleim eredményeit!
Mit kell tenned ezért? Ne várj sokáig, mert minden nappal, amíg nem optimalizálod a marketinged, profitot veszítesz!
  • Google Partner és
    Google Analytics Certified
  • META Business
    Partner
Toldi Miklós Toldi Miklós
00 óra
00 perc
00 másodperc

Van hátra a mai napból. Ne hagyd kárba veszni!
Tedd meg az első lépést a tanulás felé!

Dolgozz velem!
PPC marketing PPC marketing

PPC marketing

Egy évtizedes tapasztalattal és milliárdos nagyságrendű hirdetési költségek kezelésében szerzett ismeretekkel, kifinomult szakértelmet nyújtok a PPC kampányok teljes körű menedzselésében és stratégiai fejlesztésében.

Érdekel
Dolgozz velem!
Konverzióoptimalizálás Konverzióoptimalizálás

Konverzióoptimalizálás

Célom, hogy ügyfeleim weboldalainak és digitális kampányainak hatékonyságát növeljem. Tapasztalatom és az újító digitális stratégiák alkalmazásával maximalizálom a konverziókat, javítva ezzel a ROI-t. A leginkább konvertáló webes megoldások kialakításának a híve vagyok.

Érdekel
Dolgozz velem!
Keresőoptimalizálás Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

SEO ismereteimmel és naprakész stratégiákkal javítom a weboldalak organikus láthatóságát és forgalmát, ezáltal vevőim felületei kiemelkednek a keresőmotorok találati listáin. Aknázd ki a keresőoptimalizálásban rejlő erőt!

Érdekel
Dolgozz velem!
Közösségi-marketing Közösségi-marketing

Közösségi-marketing

Innovatív stratégiákkal és célzott tartalommal növelem a márkák iránti elkötelezettséget, kialakítva egy erős online jelenlétet és lojális követő közösséget, erősítve ezzel a hosszútávú ügyfélkapcsolatokat.

Érdekel

A digitális marketing és az e-kereskedelem az elmúlt évek rohamléptekben fejlődő ágazatai, ahol az egyre növekvő elvárások miatt a naprakész gyakorlati tudás elengedhetetlen. Eltűntek ezzel együtt az országhatárok, és a vásárlói élmény vált az egyik legfontosabb tényezővé az online értékesítésben.

Mit jelent mindez a számodra? A professzionális terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez szükséged lesz professzionális online marketingre.

Utóbbiban tudok a segítségedre lenni. 

Közel egy évtizednyi tapasztalatommal ügynökségeket és egyéni ügyfeleket egyaránt támogattam az online marketing stratégiájuk tervezésében és megvalósításában.

A hazai piac igényeit kiszolgálva angliai és amerikai ügyfelektől is szereztem gyakorlati tapasztalatot a naprakész tudás mellett. Milliárdos tételű hirdetési büdzsé kezelésével a hátam mögött, amire igazán büszke vagyok, az ügyfeleimmel közösen elért sikerek, mint a konverziós arányok többszörözése.

Folyamatosan keresem és tesztelem a leghatékonyabb nemzetközi trendeket, legyen szó PPC-ről, keresőoptimalizálásról vagy konverzióoptimalizálásról.

Mire számíthatsz a velem való közös munka során? Kérj belőle ízelítőt az ingyenes anyagokon keresztül, vagy ha konkrét elképzelésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hello

Kapcsolatfelvétel

Tőlem ne várj sablon megoldásokat, dobozos szolgáltatásokat és futószalagon kiadott árajánlatokat! 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok minden munkámra - legyen szó konzultációról vagy kivitelezésről! Foglalj időpontot most!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres üzenetküldés

Köszönöm, hogy kapcsolatba léptél velem! Hamarosan keresni foglak.

Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Beszéljenek helyettem a számok

Az adatvezérelt marketing nagy előnye, hogy minden mérhető, nyomon követhető, és azonnal látjuk, hogy egy-egy változtatás hogyan teszi eredményessé a teljes online marketing rendszert. Szeretnék megmutatni néhány sikertörténetet számokban, melyek megmutatják, honnan hova jutottunk el ügyfeleimmel.

Akiktől tanultam