CPC jelentése

A CPC , cost-per-click, azaz „kattintásonkénti költség” . Az az összeg, amelyet egy PPC kampány hirdetőjének fizetnie kell egy kattintásért.

Képlete: A Google elosztja versenytársaid hirdetési rangját saját minőségi mutatóddal, majd az eredményhez hozzáad 0,01-et. Ez a tényleges CPC képlete.

Ez a mutató határozza meg a fizetett kampányaid sikerességét, és megmutatja, hogy a Google Ads-ban milyen költsége lesz ennek a kampánynak. A megtérülések értéke (ROI), attól függ majd, hogy mennyit adsz a kattintásokért, és hogy milyen értékű érdeklődést kapsz ezért. Ettől a két tényezőtől függ tehát a sikered, így olyan kattintásokat érdemes megcélozni hirdetésekkel, amelyek olcsóak és jó értékeket is képviselnek.

CPC költségének csökkentése a látogatások értékének javulásával:
- javítsd a minőségi mutatókat - jobb szövegekkel növeled az átkattintási arányt
- egymáshoz kapcsolódó hirdetéscsoportok
- optimalizált szövegek
- megfelelő landing oldalak
- keresők kiszolgálása
- kiterjesztett, finomhangolt célzás
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam