Kulcsszókutatás jelentése

Ennek célja olyan kulcsszavakat keresni, amelyeket a felhasználók gyakran használnak kereséseikben. Elsősorban a SEO-hoz és a PPC-hez szükségesek.

Maga a keresés egy erre a célra fejlesztett programmal történik, amely több millió valódi keresést vizsgál meg.

A kutatás egy egyszerű kulcsszóval indul, a program pedig összegyűjti az összes specifikus kulcsszót, amelyekre a felhasználók rákerestek.

A cél olyan kulcsszavakat találni, amelyek:
- amelyek kapcsolódnak a termékünkhöz,
- megfelelő napi keresés érkezik rájuk,
- minél kisebb verseny zajlik értük. Minél kevesebben céloznak meg egy kulcsszót, az annál alacsonyabb licitárral rendelkezik.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam