Google leírása

A világ legnagyobb és legnépszerűbb keresőmotorja. Naponta több milliárd keresést végeznek rajta. Az elnevezését a googol számból vette, amely a 10 100. hatványon.

1996-ban a Stanford Egyetemen indult Sergey Brin és Larry Page által, akik egy jobb keresőmotort akartak a meglévőknél. Az újítás az volt, hogy az algoritmusban elhelyeztek egy analízist, amely az oldalak közötti kapcsolatokat is vizsgálta az egymásra mutató hivatkozásokon keresztül. Ez lett a PageRank alapja, amely abból a koncepcióból született, hogy ha egy oldalra sokan hivatkoznak, akkor az minőségi tartalmat szolgáltat.

A domain 1997-ben regisztrálták.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam