Kapcsolat

Toldi Miklós

Elég a sok marketing bullshitből és végre hatékony, bevételt generáló, egyénre szabott online marketing eszközökre van szükséged?

Végre profi szakemberre bíznád kampányaid akivel garantált, hogy többszörösen megtérül a közös munka?

Ügynökségként együttmüködési lehetőséget keresel, esetleg fejlődni szeretnél, hogy előrébb léphess a digitális marketing világában?

Ha készen állsz arra, hogy segítségemmel teljesen felülírjuk az eddigi eredményeid kérj ajánlatot vagy foglalj időpontot 20 perces, díj - és kötelezettségmentes kreatív konzultációra, melyben megbeszéljük hogyan tudok Neked segíteni!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres üzenetküldés

Köszönöm, hogy kapcsolatba léptél velem! Hamarosan keresni foglak.

A tudás hatalom, ezért is fontos, hogy folyamatosan naprakész tudással rendelkezz a számodra szükséges területeken. Ebben igyekszem én is jó példa lenni, itt láthatod az általam elvégzett képzéseket, melyet a tapasztalatommal együtt megosztok Veled.

  • Google Partner és
    Google Analytics Certified
  • META Business
    Partner

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Beszéljenek helyettem a számok

Az adatvezérelt marketing nagy előnye, hogy minden mérhető, nyomon követhető, és azonnal látjuk, hogy egy-egy változtatás hogyan teszi eredményessé a teljes online marketing rendszert. Szeretnék megmutatni néhány sikertörténetet számokban, melyek megmutatják, honnan hova jutottunk el ügyfeleimmel.

Akiktől tanultam