Hírlevél

Toldi Miklós
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy havonta többször gyakorlatias és könnyen alkalmazható tartalmakat kapj tőlem, teljesen díjmentesen.

Az aktuális újdonságok, iparági hírek mellett konkrét esettanulmányokkal, elemzésekkel és sztorikkal is készülök Neked.

Minden egy helyen amit a digitális marketingről valaha is tudni szerettél volna!
  • Google Partner és Google Analytics Certified Google Partner és
    Google Analytics Certified
  • META Business Partner META Business
    Partner

Miért érdemes feliratkoznod? Mert azt garantálom, hogy leiratkozni nem akarsz majd! 

 

Megosztom Veled minden olyan tudásom, amit a nemzetközi trendekkel bővítek ki. Mindezeket nap, mint nap kimagasló sikerrel alkalmazom ügyfeleim és partnereim vállalkozásában, így csak olyan gyakorlati technikákat adok át hírleveleimben amelyeket már többszörösen teszteltem és sokszoros eredményt produkáltak. 

 

Mivel a mérhető és látható eredményekben hiszek, a fókuszban nálam minden esetben a konverzió és a megtérülés áll. Ezzel állítom párhuzamba azokat a tartalmakat amelyeket a hírlevelemben megosztok Veled.

 

Hírleveleimben találkozni fogsz: 

 

  • Digitális marketing újdonságokkal - legtöbb esetben a magyar piac előtt járok egy lépéssel, így az elsők között, még a konkurenciád előtt lesz lehetőséged bevezetni ezeket!
  • Mélyre menő elemzésekkel - analitika nélkül nincs fejlődés, segítek ebben előre lépni! 
  • Marketing tippekkel és trükkökkel melyeket gyorsan és hatékonyan be tudsz építeni és azonnali bevételnövekedést hoznak. 
  • Esettanulmányokkal - melyek technikáit a saját vállalkozásodra tudod formálni. Számtalan ötletet és konkrét kivitelezést osztok meg Veled. 

Ha mindezekről nem szeretnél lemaradni, nincs más dolgod, mint feliratkozni!

Feliratkozás

Sikeres feliratkozás

Sikeres feliratkozás

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Beszéljenek helyettem a számok

Az adatvezérelt marketing nagy előnye, hogy minden mérhető, nyomon követhető, és azonnal látjuk, hogy egy-egy változtatás hogyan teszi eredményessé a teljes online marketing rendszert. Szeretnék megmutatni néhány sikertörténetet számokban, melyek megmutatják, honnan hova jutottunk el ügyfeleimmel.

Akiktől tanultam