Google Ads leírása

A Google Ads a Google definíciója szerint „A Google Ads a Google internetes reklámprogramja.”. Korábban Google AdWords néven futott, ahol hirdetéseket helyezhetünk el a Google hirdetési hálózatán. A hirdetések általában kiemelt pozícióban jelennek meg az ingyenes, organikus találatok fölött.

két hálózatból áll:
Keresési Hálózat - ide tartoznak a Google Keresőben, a Google Térképen, és más Google termékekben megjelenő fizetett találatok.

Display Hálózat – egyéb hirdetések pé Youtube videókon vagy a Gmailben.

A különböző hirdetések célzás útján jutnak el a hirdetőktől a célcsoporthoz.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam