Rólam

Szia, Toldi Miklós vagyok!

 • Online marketing tanácsadó és kivitelező

 • E-kereskedelmi szakértő 
 • Startupok, kis - és középvállalkozások digitális hatékonyságát növeltem meg
 • Ismerem a legújabb nyugati és amerikai trendeket
 • Egyedileg kidolgozott oktatási rendszeremmel mentoráltjaim növekedését segítem

Ezt az utat jártam be 10 év alatt. Készen állsz a sikerre?

 • Google Partner és
  Google Analytics Certified
 • META Business
  Partner

A fókuszban számomra a konverzió szerepel. A mérhető, látható eredményekben hiszek, elsősorban startupok vagy kis- és középvállalkozások komplex marketing kihívásaiban.

 

Ügyfeleimnél milliárdos tételben kezeltem hirdetési büdzsét és többszörösen javítottam a konverziós arányokon. 

 

A növekedést, skálázódást a cégeken belül nem csak professzionális marketing kampányokkal és stratégiával, hanem egyedileg kidolgozott oktatási rendszeremmel, mentorálással is segítem. Az ehhez szükséges tapasztalatot ügynökségi és külsős csapatok mentorálása közben szereztem, így valóban személyre szabott megoldásokra számíthatsz a közös munka során.

 

Honnan indultam?

 

Életem során három irány vonzott igazán: a közgazdaság, marketing és IT terület. Először a mérnök informatikusi pálya felé terelt az élet, de ugyanúgy közel állt hozzám a marketing és a számok világa is, így később ebbe az irányba képeztem magam. 

 

A vállalkozásom 2013-as indulása óta összesen több száz céggel dolgoztam együtt hazai és külföldi partnerekkel egyaránt. Konkrét kampányokban, stratégiai tervezésben és menedzselésben, valamint az ügyfeleim visszajelzései alapján már növekedési coachként is hatékonyan segítem őket a céljaik elérésében.

 

Az ehhez szükséges tapasztalatot az egyéni ügyfelek mellett klasszikus performance ügynökségeknél szereztem, és olyan elismert partnerekkel való együttműködés során mint Zilahi Krisztián vagy az Optimonk. Ügynökségi munkásságom azonban nem állt meg az országhatárnál, egészen a tengerentúlig, Angliától Amerikáig voltak és vannak partnereim.

 

Mire vagyok mégis a legbüszkébb?

 

Arra a bizalomra, amit a közösségi felületeimen megjelenő közel 100 pozitív értékelés jelent, hiszen pontosan tudom, mennyi közös siker, kemény munka és teljesítmény van emögött.

 

A célom ezért az hogy segítsem az akár kezdő vállalkozókat az online marketing elsajátításában, megvalósításában már az alapoktól egészen az expert szinten lévő ügyfelekig, ügynökségi partnerekig, akiknek mindössze finomhangolásra van szükségük.

Megszerzett tanúsítványaim

Akiktől tanultam

Hello

Kapcsolatfelvétel

Ha készen állsz arra, hogy segítségemmel teljesen felülírjuk az eddigi eredményeid kérj ajánlatot vagy foglalj időpontot 20 perces, díj - és kötelezettségmentes kreatív konzultációra, melyben megbeszéljük hogyan tudok Neked segíteni!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres üzenetküldés

Köszönöm, hogy kapcsolatba léptél velem! Hamarosan keresni foglak.

Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Beszéljenek helyettem a számok

Az adatvezérelt marketing nagy előnye, hogy minden mérhető, nyomon követhető, és azonnal látjuk, hogy egy-egy változtatás hogyan teszi eredményessé a teljes online marketing rendszert. Szeretnék megmutatni néhány sikertörténetet számokban, melyek megmutatják, honnan hova jutottunk el ügyfeleimmel.