Találati oldal leírása

Ezen az oldalon jelennek meg egy keresőmotor találatai.

Nem csak organikus találatok jelennek meg rajta, a fizetett hirdetések mellett különféle találati elemek is attól függően, hogy a keresőmotor milyen szándékot fedezett fel a keresésben. Fontos, hogy egy cég a keresésben előkelő helyen jelenjen meg, így fontos, hogy jól használják ki.

Szándék szerint három fő kategóriába sorolhatjuk a kereséseket:

Navigációs kereséseknél nem ismerjük az URL-t, de ezt szeretnénk megtalálni.

Információs kereséseknél az információszerzés, nem pedig a vásárlás a cél. Például mikor virágzik a magnólia vagy hogy kell savanyúságot készíteni. Jól pozícionált hirdetéssel ezeknél a kereséseknél is meg lehet jelenni.

Tranzakciós kereséseknél a cél a vásárlás. Ezeknek a kereséseknek van a legtöbb értéke, ezért a PPC hirdetések árában komoly verseny mutatkozik meg.

A találati oldal tetején a fizetett hirdetések (általában 4 db) jelennek meg, alattuk az organikus találatok, amelyek SEO alapján érték el pozíciójukat.

A Google találati oldalán gyakran találkozhatunk Google Ads hirdetéssel, értékelésekkel, képekkel, videókkal, shopping hirdetésekkel, stb.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam