Tartalom fogalma

Egy weboldal, egy bejegyzés, egy hirdetés tartalmára utal, amely lehet szöveges, képi, videós vagy hang. Célja egyértelműen az, hogy valamilyen formában felhívja a látogató figyelmét, vagy konverzióra sarkallja, vagy megtartsa. Ezeket csak egyedi tartalmakkal lehet elérni.

Egy webhely sikeressége ezen múlik, így figyelni kell, hogy ne legyenek másolt tartalmaid, mert akkor a keresőben alacsony rangsorolású lesz az oldalunk. Érdemes magunknak készíteni, vagy rendes szakemberre bízni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam