Takeover hirdetés fogalma

Ez a hirdetés egy webhely főoldalának összes hirdetési helyét elfoglalja. Meggyőző az erejével, hiszen nem enged más hirdetést megjelenni. Emiatt bizalmat épít, hiszen egy cég hajlandó egy termékért átalakítani a főoldalát.

Mivel ezek a hirdetések egy weboldal legforgalmasabb helyén - a főoldalán - vannak, így mérete és megnyerő külseje miatt jobban rögzül a látogatóban, valamint bizalmat gerjeszt. A hirdetőknek pedig a hely és a méret csábító, valamint a minőségnek köszönhetően több emberhez juthatnak el.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam