Mobilmarketing leírása

Az okostelefonok, táblagépek, és egyéb mobileszközök felhasználóit célozzák meg, azaz többcsatornás digitális marketingstratégia. Ehhez olyan tartalomra van szükség, amely ezekre az eszközökre van optimalizálva - azaz megfelelő a mérete, a formátuma és egyéb tulajdonságai is.

Formái:

Alkalmazásalapú marketinghez valamilyen alkalmazást használunk. Nem kell saját alkalmazás, elég, ha hirdetéseidet különböző, hirdetési felületeket kínáló alkalmazásokban megjeleníthetsz. Ebben segít nekünk pl. a Google AdMob, de a Facebook is biztosít ilyenre lehetőséget, ahol a hirdetés csak a mobilos verzióban jelenik meg.

Játékon belüli: a legtöbb játék megszakad bizonyos időközönként hirdetésekkel, amelyeket bizonyos ideig néznünk kell, hogy tovább léphessünk. Ezek általában bannerként, felugró ablakként, vagy konkrét reklámvideóként jelennek meg.

QR-kódok: a vonalkódokhoz hasonlóan a QR-kódok vizuálisan kódolt információkat tartalmaznak, általában URL címet, szöveget vagy képet. Egyszerűen beolvasható bármely okostelefon kamerájával, vagy erre alkalmas QR-kód olvasó appal.

Helyi célzású mobilhirdetések: ezek csak egy meghatározott területen tartózkodó felhasználóknak jelennek csak meg.

Google hirdetések mobilon: a webes találati oldalhoz hasonlóan a Google hirdetései a mobilos keresések során is megjelenhetnek, de itt is jól látható jelöléssel.

SMS
Eléggé elavultnak tűnik, de nem haszontalan, hiszen - ha az ügyfél korábban beleegyezett - közvetlenül küldhetünk reklámokat.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam