Mobilbarát leírása

A legtöbb ember manapság mobileszközről böngészik, az internetforgalom több, mint 50%-a ezen zajlik. Jóval több, mint asztali gépen vagy laptopon. Ha a webhelyed nem megfelelően jelenik mobileszközön, akkor sok látogatót veszíthetsz. Egy webhely tehát akkor mobilbarát, ha a megjelenésen túl jól is használható mobileszközön. Fontos, ugyanis a Google ezt is figyelembe veszi a találatok rangsorolásakor. Ezért fontos ellenőrizni, hogy mobilbarát-e az oldalunk, amit megtehetsz a Google saját eszközével.

De mitől lesz egy webhely mobilbarát?

1. Az internetezők többsége 3 másodpercet várnak maximum, hogy egy oldal betöltődjön.Több, mint felük elhagyja, ha nem sikerül megnyitni az oldalt. Így ha ennyi idő alatt nem töltődik be a honlap, akkor minden másodperccel egyre több potenciális látogatót veszítünk. A sebesség a Google rangsorolási szempontja között is szerepel, hiszen a gyorsabb webhelyek jobban teljesítenek.

2. A Chrome-ban a Google 2018 óta megjeleníti a nem biztonságos oldalakat. Hogy biztonságosak legyenek az oldalak, SSL-tanúsítványra van szükség. Ennek megléte is sokat dob a Google helyezésein a keresőtalálatok között.

3. Még mindig sok oldal reszponzív, azaz az oldal, és az azon szereplő tartalmak mérete összemegy és átrendeződik, ha kisebb kijelzőn nézzük. Azaz idomul ahhoz az eszközhöz, amin nézzük. Érdemesebb viszont mobil-első webhelyet készíteni, amit kifejezetten mobileszközre terveznek. Az asztali számítógépek és laptopok sokkal könnyebben meg tudják jeleníteni a mobil-első webhelyeket, mint fordítva.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam