MVP jelentése

Egyfajta prototípust jelent. A Minimum Viable Product, magyar a minimálisan életképes termék. Azért fontos, mert a termék elkészülte előtt visszajelzést kaphatsz a piacról, és jó irányba fejlesztheted véglegesre a terméket. A titka, hogy olyan termékkel lehet MVP-ként piacra lépni, amely már ebben az állapotban is szükségletet elégít ki. A minimum szó arra utal, hogy nem szabad több pénzt és időt költeni annak megvalósítására, mint ami valójában szükséges.
Előfordul - komplex termékek esetén -, hogy ez a folyamat nem megvalósítható. Ilyenkor vagy nem is lehet funkciókra bontani, vagy ha lekorlátoznánk, akkor az ár a végleges termék költségével vetekedne.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam