Marketing leírása

Meggyőzés, hogy a konkurens termékek közül téged válasszanak a fogyasztók. Minden olyan tevékenység, amelyeknek közös célja, hogy egy terméket eljuttass a vásárlóknak. Az 1950-es években alakult ki, amikor a nyomtatott médiumok mellett egyre nagyobb teret nyert a tévé és a rádió.

A marketing nem reklám, hiszen a termékfejlesztés, a piackutatás, a terjesztés, az értékesítési stratégia, a PR, de még az ügyfélszolgálat is a része. Fontos, hogy azonosítsa a célközönséget, és egy állandó kapcsolatot építsen ki vele.

A marketing négy alapvető elemre osztható. Ez a 4P (product, price, place, promotion) , vagyis a termék, az ár, a reklámozás (vagy promóció) és a forgalmazás, amelyet E Jerome McCarthynak köszönhetünk.

A marketingnek három főbb célja van:
megtalálni a célpiac és felkelteni annak érdeklődését
potenciális vásárlók döntésre bírása
minimális kockázattal járó döntés megtétele - vásárlás

Legelterjedtebb formái:
Internetmarketing
SEO - keresőoptimalizálás
Blogmarketing
közösségi média marketing
tartalommarketing
influencer marketing
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam