Facebook kampányok

A Facebook kampány egy olyan eszköz, amivel a legkisebb költséggel tudunk forgalmat írányítani a weboldalunkra. Már itthon is több millió embert érhetünk el a Facebook hirdetésekkel, ugyanis a Google után a második leglátogatottabb weboldal a Facebook.

A Facebook kampányok előnye, hogy rajongói oldal is építhető vele, amellyel a márkaismertséget mélyítheted el, és közvetlenül kapcsolatba léphetsz az ügyfelekkel.

Egy Facebook kampány indításánál az első lépés a marketingcél kiválasztása, ami lehet:
- az ismertség növelése
- az interakció
- és a konverziók növelése.

Ha kiválasztottuk, hogy mi a célunk, akkor egy kampány beállításánál is jól kell választani, hiszen mindegyik cél más-más beállítási lehetőséget kínál.

Egy kampány több hirdetésből áll, illetve egy hirdetésnek több változata is lehet - így ki tudod szűrni, hogy melyik változat teljesít valóban jól. Előny, ha ezért több hirdetési képet és több szöveget is használunk egyszerre.

Az ára nem meghatározható, úgy, ahogy a Google Ads hirdetéseknél sem: a kampány teljes költségkeretét és az átkattintásokra (CPC), vagy az 1000 megjelenésre (CPM) szánt licitösszeget tudjuk meghatározni. A Facebook kampány ára annak függvényében változik, hogy kiválasztott célcsoportunkat a konkurencia mennyire árasztja el hirdetésekkel, mert ezt az árat a velük való verseny határozza meg.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam