Ezine jelentése

Az ezine az angol „electronic magazine”, azaz „elektronikus magazin” kifejezésből ered. Valamilyen specifikus témával foglalkozik, és blogon vagy hírlevél formájában terjesztik, ingyenes vagy fizetős verzióban. Kifejezetten a réspiacoknak kedvez, ahol a kapcsolatok kiépítésének az ügyfelekkel való kapcsolattartás legjobb eszközei.

A legnagyobb kihívás, hogy a kiadónak rendszeresen új tartalmakat kell szolgáltatnia, amelyeket felhasználói ugyancsak értékesnek találhatnak. Máskülönben elveszítheti olvasóit.

Többféle hirdetéstípust tartalmazhatnak
Egyedüli hirdetések – egyetlen hirdetést tartalmaz.
Felső, középső és alsó hirdetések – a hirdetés helye
Apróhirdetések
Ingyenes hirdetések (egyes ezine-ek ingyenesen is közzétesznek hirdetéseket)

Az ezine hirdetések alacsony áruk miatt kifejezetten hatékonyak,valamint azért, mert szinte minden létező témában lehet találni ilyen elektronikus magazinokat.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam