Youtube marketing

A Youtube marketing a világ legnagyobb videómegosztó oldalát használja marketingtevékenységre. Azért vált népszerűvé, mert videókat azok is szeretnek nézni, akik mondjuk nem néznek tévét. Itt viszont szűrni tudja a számára releváns tartalmakat.

A Youtube marketing ugyanakkor nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk.

Talán itt még fontosabb, hogy kinek is szólnak majd a videóid - ki a célcsoportod - , mert annak megfelelően kell a videók stílusát, hangnemét megválasztani. A TikTok megjelenésével átértékelődtek a videók, a Youtube sokkal inkább a minőségi tartalmak felülete lett.

A Youtube marketing igen tőkeigényes, hiszen megfelelő felszerelés nélkül nehéz megfelelő videót készítened. Kell a háttérmunkához a megfelelő program, a szakértelem - vagy annak megvásárlása. Ha nem csak egy kampány részeként akarunk 1 darab videót létrehozni, hanem rendszeres felületet szeretnénk, akkor igenis sokat kell rá áldozni.

Maga a videó megnézése csalóka mérőszám lehet a sikerre, így ha megvan a célkitűzésünk, amely mondjuk a vásárlásra ösztönzés, akkor a videó leírásába rakjunk a weboldalunkra mutató linket. Ennek forgalma jobban mérhető, így pontosabb képet kapunk a Youtube videó sikerességéről.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam