Yandex fogalma

Az orosz hátterű - és többnyire a volt Szovjetúnió államaiban működő - Yandex a világ leggyorsabb keresőmotorja, lényegében az orosz Google. Az amerikai céghez hasonlóan az AdWords-höz hasonló szolgáltatással is rendelkezik, Yandex Direct néven. Elsősorban cirill betűket használja, de többször végeztek már teszteket a latin ábécén alapuló rendszerekkel. Bár első számú terméke a keresőmotor, az utóbbi időben több szolgáltatással és funkcióval is előrukkoltak már: a Youtube-on kereső videókereső, képkereső, saját levelező és térkép kliens, fordító és saját böngésző, ami a Blink böngészőmotort használja.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam