XML jelentése

Az XML egy olyan egyszerű jelölőnyelv, amelynek segítségével egyéni adatokat és információkat oszthatunk meg. Támogatja az egyéni információs formátumok létrehozását, és egyszerűségének köszönhetően számtalan szoftver támogatja. Ebből a tulajdonságából ered eredeti neve, amely az angol “kiterjeszthető jelölőnyelv”, vagyis az Extensible Markup Language rövidítése. Jelölő szimbólum használatának köszönhetően sokban hasonlít az HTML-re, a World Wide Web Consortium az XML használatát támogatja, ugyanis ezek az adatok önmagukat határozzák meg, vagyis az adatok szerkezete magával az adattal együtt tárolódik.
Az XML legalapvetőbb összetevője az elem, amelyet több tag, azaz címke határoz meg. A dokumentum minden eleme egyetlen gyökérelemben szerepel. Ezeknek a neve az elem tartalmát írja le, szerkezetével pedig az egymáshoz való viszonyukat jelzi. Továbbá azt is lehetővé teszi, hogy tulajdonságokkal definiáljunk egy elemet. Az XML esetében nincs határ, hiszen minden részét mi szabhatjuk tetszés szerint.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam