WordPress leírása

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő szoftvere, amely a PHP-n és MySQL-n alapszik. A világon közel 455 millió weboldal ezt a szoftvert használja.

Legnépszerűbb szolgáltatásai a sablon, amely a grafikai megjelenítésért felel; a bővítmény vagy kiegészítő, amelyet a nyílt forráskód miatt bárki készíthet hozzá; a widget, amely olyan modul, amellyel még jobbá tehetjük a weboldalunk megjelenítését. Ezt a drag and drop („fogd és vidd”) els segíti.

A WordPress 2003-ban jelent meg, elődje a b2/cafelog, de ismertebb nevén simán b2, amely szintén PHP alapú volt, és szintén MySQL-t használt. Matt Mullenweg és Mike Little alkotta meg, de a nevet Christine Selleck Tremoulet, Mullenweg egyik barátja adta. 2009-ben már a WordPress volt a vezető a nyílt forráskódú tartalommenedzselő rendszerek között.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam