Wiki leírása

A wiki egy olyan weboldal, amelyet a felhasználók írnak és szerkesztenek. Egy egyszerű internet hozzáférés és regisztráció kell egy szócikk létrehozásához - vagy egy meglévő módosításához. Bármiről lehet szócikket létrehozni, egy egyszerű dologról de egy specifikus vagy átfogó témakörről is. Előnye egyben a hátránya is: a hozzáférés miatt rengeteg információt tudhatunk meg nagyon gyorsan, viszont emiatt nem biztos, hogy minden igaz, ami le van írva. A legismertebb wiki oldal a Wikipédia. Kitalálója, Ward Cunningham, aki szerint ez „a legegyszerűbb online adatbázis”. Az elnevezés eredete hawaii, a wiki wiki kifejezés „fürgét” jelent.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam