Webhelytérkép leírása

Bár sokan azt hiszik, a webhelytérkép nem a webhely összegzése, hanem egy olyan lista, amelyen linkek sorakoznak, valamilyen rendszer szerint. Nem az összes link szerepel rajta, de a legfontosabbak mindenképpen. A webhelytérkép a webhely egy olyan oldala, amely az összes oldalt és dokumentumot felsorolja -amennyiben nem túl nagy. Ebben szerepel az oldal belső linkszerkezete is. A megfelelő webhelytérkép a weboldalunk megfelelő SEO-jához elkerülhetetlen. Hogy az oldalunk minél előkelőbb helyen szerepeljen a keresőben, ahhoz a megfelelő technikai beállításoknak is pontosnak kell lenni.
Ezért szükséges a webhelytérkép, vagy népszerűbb - angol - nevén a sitemap.

Hogy milyen linkek kerüljenek erre a listára, ahhoz fontos tudnunk, melyek az oldalunk legfontosabb tartalmai. Ezeknek a linkje mindenképpen szerepelnie kell rajta.

Mivel az oldalak jelentős része WordPress, itt nagyon sok dolgunk nincs: egyszerűen telepítjük a Yoast SEO plugint, amely automatikusan létrehozza weboldalunk oldaltérképét, amelyet azután folyamatosan frissít. Más CMS-nél érdemes megnézni a lehetőségeket, sima statikus oldalnál nekünk kell a gyökérkönyvtárban létrehozni a sitemap.xml nevű fájlt, és ennek a tartalmát feltölteni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam