Webinár jelentése

A webinár a web+szeminárium (web+seminar) szavar összeolvadásából jött létre. Online videókonferencia, ami élőben megy. Valójában a személyes konferencia helyeződik át az online térbe, amelyet megoszthatunk egy internetes szoftver segítségével. Az online konferenciát egy linken keresztül érhetjük el. Az online előadások sokaságát a világon bárhonnan elérhetjük. Még az ingyenes webináriumokon is célszerű regisztrációt kérni, mert a szoftverek és az internet terhelhetősége is véges.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam