Vírusmarketing jelentése

Manapság rendkívül népszerű és hatékony online marketing stratégia, amelynek célja sok megosztást generáló tartalmak készítése. A viral, vagyis vírus szóból ered a kifejezés, amely a terjedés gyorsaságára utal, és a kártevő vírushoz nincs semmilyen köze.

Az első vírusmarketingre a 90-es években a Hotmail.com egyik kampánya volt a példa, amelynek köszönhetően hihetetlen gyorsan számtalan új ügyfélre tettek szert. És mindössze annyiból állt, hogy minden kiküldött levélben szerepelt egy “Csatlakozzon most ingyen” hivatkozás.

A nagy előnye, hogy nem tekinthető spamnek, vagyis kéretlen tartalomnak, emiatt rendkívül hatékony.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam