Vírus e-könyv leírása

Olyan e-könyvek, amelyek vírus sebességgel terjednek az olvasók között. Mivel digitális, így könnyen sokszorosíthatók és még gyorsabban terjeszthetők. Fontos, hogy minél jobban terjedjenek el, az ezekben elhelyezett, egy kereskedő webhelyére mutató hivatkozások.

A terjeszteni kívánt könyvet egy kiválasztott csoportnak ajándékozzuk, ezzel további jogot is biztosítunk a könyv további elajándékozásához és újraeladásához. És ez a folyamat megy tovább újra és újra.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam