Virtuális ingatlan leírása

Egy cég vagy személy olyan webhelye, amely a profittermelés céljából jött létre. A bevétel hirdetési hálózatból adódik, hogy a látogatók a hasznos tartalmak mellett elhelyezett hirdetéseket is megnézik. Így nem feltétlenül egy termék eladása a cél, hanem hogy a figyelmet a hirdetési felületekre irányítsa. Amikor indítunk egy új webhelyet, akkor annak nyilván célja a profittermelés. Ezért valamilyen módon rá kell irányítani a figyelmet. Erre az egyik legjobb példa az AdSense, vagy más hirdetési hálózat.

Sokan egy sima webhelynek gondolják, pedig alapvető különbség van a kettő között: mégpedig a szándék. A webhely célja egyértelműen egy termék vagy szolgáltatás eladása. A virtuális ingatlan viszont nem akar terméket eladni. Itt a cél a pénztermelés a webhely segítségével egy jól kiválasztott réspiacon keresztül.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam