Videómarketing fogalma

A videómarketing a videó, mint marketingeszközt jelenti. A videók az organikus tartalommarketingben és a fizetett hirdetések között is egyaránt népszerűek és sikeresek lehetnek. Az internet fejlődésével és a videós tartalmak térhódításával a videók egyre népszerűbbek lettek. Az online marketing ezt használja ki, amikor a stratégiát a videóra építi. A videók készülhetnek egyszerű okostelefonnal, így az online marketing számos területén alkalmazható ez a stratégia. Az emberek egyre kevesebbet olvasnak - még az interneten is -, így egy olyan tartalom sokkal nagyobb sikert ér el, amit elég csak nézni és hallgatni. A videókban, vagy a leírásában linkek helyezhetők el, így gyorsan és könnyedén tudod a saját oldaladra terelni a nézőket. Ráadásul a keresőmotorok is jobban preferálják a videós tartalmakat, egy népszerű videós oldalra pedig sokkal többször fognak ellátogatni, az elhelyezett linkeket követve pedig hamarabb indexelődnek a webhelyed különböző oldalai.

Két alapvető fajtáját különítjük el: szereplős vagy képernyőrögzítéses. Előbbiben egy vagy több személy áll a videó középpontjában, ő(k) magyaráz(nak), így a néző sokkal jobban rá tud koncentrálni.

A másik fajtát sokkal inkább szoftverek bemutatására vagy oktatóvideók során használják, de sikeresen használhatók például változások szemléltetésére is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam