Versenytárs

Hogy megfelelő marketingstratégiát alkalmazz, amivel aztán sikeres is leszel, nem elég a célcsoportod megtalálni, hanem a piacot, főleg a konkurenciád, azaz a versenytársakat is ismerni kell. A versenytárs az, aki ugyanazt a terméket vagy szolgáltatást nyújtja ugyanannak a célcsoportnak, mint te.

A versenytárs elemzés ezért az egyik leghatékonyabb piackutatási eszköz, amelynek célja, hogy ügyfél szemmel nézzük a konkurenciát, ne szakértő szemmel. Így kiderül, hogyan és honnan szerzik a vásárlóikat a versenytársak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam