Vásárlói jelzés leírása

Egy potenciális vásárló ráutaló magatartása, hogy vásárolni szeretne. Érdeklődés a termék megléte, az ára, mérete vagy egyéb tulajdonságai iránt.
Ezekre a vásárlói jelzésekre odafigyelve egy értékesítő könnyen eldöntheti, hogy mennyire komoly az érdeklődés, vagy szükség van-e további meggyőzésre.

Vásárlói jelzés lehet:


Érdeklődés termék iránt - Ha a téma iránt érdeklődik valaki, akkor az már egy pozitív érdeklődésnek tekinthető.

Korábbi vásárlói értékelések: ha valaki ezt keresi, elég jelzés nekünk arra, hogy a termékünk komolyan érdekli az embert.

Érdeklődés az ár iránt - Bár az értékesítők sokszor félnek az ilyen kérdésektől, valójában ez egy pozitív vásárlói jelzés. A félelem oka az, hogy azt hiszik, hogy egy magas ár esetében a vásárló visszafordul a vásárlástól, de valójában csak azt szeretnék tudni, hogy saját költségeikbe belefér-e az adott szolgáltatás.

Érdeklődés fizetési módok iránt - Itt már az ár valószínűleg elfogadott, a hogyan tud fizetni kérdés pedig egy nagyon erős jelzés.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam