Vásárlási feltételek fogalma

Olyan szempontok, amelyeket a potenciális vásárló figyelembe vesz, mielőtt kiválasztaná a megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást. Azaz olyan információk, amelyeket ismernie kell a vásárlónak, mielőtt vásárolna. Ennek ismerete nekünk is segít abban, hogy megfelelően árazhassuk be például a termékünket - tudnunk kell, hogy a célközönségünk mit tart fontosnak és miket preferál vásárlása során.
A vásárlói döntés előtt figyelembe vett legfontosabb szempontok a vásárlási feltételek. A legfontosabbak:
Ár
Minőség
Szolgáltatás
Sebesség
Választék mennyisége

Az ügyfelek megismerésének legjobb módja a beszéd: akár személyesen, akár kérdőív formájában. A lényeg, hogy megfelelő képet kapjunk vásárlási szokásaikról.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam