Vállalkozó fogalma

A vállalkozók a gazdaság fontos szereplői, akik személyes kockázatot vállalnak egy cég megalapításával arra, hogy saját profitra tegyenek szert. Bárki lehet vállalkozó, de a sikeresség több tényezőtől is függ. A gazdaságot vagy egy iparágat egy jó ötlet, egy innováció fellendítheti.
A definíció is több tényezőtől függ, ugyanis egyesek szerint minden olyan személy vállalkozó, aki magának dolgozik, mások szerint csak azok, akiknek üzlete innovációt és vezetést is magába foglal. Ide jön még az is, hogy rendelkeznek-e hivatalos papírral arról, hogy vállalkozásuk törvényesen működik.

Típusai szerint lehet:

kisvállalkozó: általában bevétel és létszám alapján tudják őket beazonosítani, bár a kezdetek után sokan közép- vagy óriásvállalattá növik ki magukat. Ilyen kisvállalkozás egy egyszemélyes üzlet, szolgáltató vagy akár az otthoni vállalkozók is.

Az online vállalkozások lehetnek akár kisvállalatok, nagyvállalatok vagy még nagyobb nemzetközi cégek. Itt a lényeg, hogy működésük teljesen az interneten zajlik.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam