UX/UI jelentése

A UX (user experience) a felhasználói élmény, valamint a UI (user interface) a felhasználói felület szavakból ered. Egyszerűen fogalmazva az UX egy weboldal felépítése, struktúrája, az UI pedig az, ami dizájnt, színt, formát ad neki.

Az UX designer a felhasználói élmény megtervezése. Fontosak a látogatók érzései, hogy milyennek találja a weboldalt, mennyire könnyű kezelni.

Az UI designerek pedig arról döntenek, milyen fontkészletet használjon egy weboldal, milyen színek legyen vagy épp milyen gombok.

Egy jól megalkotott UX/UI design márkahűséget, népszerűséget eredményezhet.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam