Újraeladási jog leírása

Az újraeladási vagy viszonteladási jog egy teljes jog ahhoz, hogy egy terméket szabadon árusíts, és az abból származó bevételt megtartsd. Nem keverendő a szerzői joggal, ugyanis az újraeladási jogban nincs lehetőség módosításra. Az eladni kívánt terméket csak teljes másolatban lehet értékesíteni.

Előfordul, hogy a szerzők felajánlják az újraeladási jogot extraként könyveik megvásárlása mellé, valami minimális extra összegért cserébe.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam