Többszintű marketing jelentése

A multi-level-marketing (MLM), magyarul többszintű marketingben egy vállalat nem saját alkalmazottait, hanem független értékesítőknek adja el a viszonteladás jogát. A kedvezményes vásárlás mellett ők teljes áron értékesíthetik ezeket a termékeket, vagy beszervezhetnek maguk alá további értékesítőket. A kutatások szerint egy MLM rendszerben mindössze a továbbértékesítők 5%-a sikeres, de egy tehetséges értékesítő rengeteg ügyfelet szerezhet. Előnye, hogy nincs csatlakozási díj és az új viszonteladók és a toborzásért sem jár közvetítői díj. Viszont a beszervezett értékesítők eladásaikból ők maguk is részesülnek majd.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam