TLD jelentése

Top-level domain, azaz a „legfelső szintű tartomány” rövidítése. Az URL egyik eleme, és jelzi, hogy egy domainnek mi a célja (.org, .edu .gov), vagy hogy melyik országban regisztrálták (.hu, .fr, .de).

Kétféle TLD-t különböztetünk meg: általános TLD-k (gTLD), és országkód TLD-k (ccTLD).

A gTLD a generic top-level domain (általános legfelső szintű tartomány) rövidítése. Ilyen a legtöbb ma használt TLD, mint a .com, a .org, és a .net is.

A ccTLD a country code top-level domain (országkód legfelső szintű tartomány) rövidítése. Ide tartozik például a .hu, a .fr, a .co.uk, és így tovább.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam