TrueView hirdetés leírása

Olyan videós reklámok a YouTube-on, amelyekért csak akkor kell a hirdetőnek fizetni, ha valaki meg is nézte őket. Ez a videók előtt, közben és után jelennek meg, emiatt (is) nagyon jól célozhatók. Egy hirdető ugyanis beállíthatja, hogy mikor és hogyan jelenjenek meg a hirdetések.

A videóba ágyazott TrueView hirdetésnél megvan a lehetőség, hogy pár másodperc után átugorjuk, és csak akkor kell fizetni, ha legalább 30 másodpercet néztünk belőle. Viszont a célközönséget gyorsan megragadják.

A videófelfedezési TrueView hirdetések a keresett videónkhoz kapcsolódó videók listájában, a keresési találatok között jelennek meg. Ezek PPC alapúak, ahol a kattintások után kell fizetni.

Előnye:
Költséghatékony - csak 30 másodperc megnézése után kell érte fizetni. Tehát nem a megjelenésért, hanem a konkrét interakcióért kell fizetni.
Jól célozható - Témák és érdeklődési körök mentén a célzási opcióknak köszönhetően releváns videóknál jelenhet meg a hirdetésünk.
Reszponzív - több platformon is rendesen megjelenik
nincs hosszúsági korlát
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam