Tartalommarketing jelentése

Az egyik legelterjedtebb marketingstratégia, amelyben releváns és hasznos tartalmat (szöveges, képi, videós, hang) kínálunk lehetséges ügyfeleinknek. Ezzel tudjuk a legközelebb hozni a konverzióhoz. A hangsúly az értékesen és érdekesen van, hiszen csak így tudjuk szaktudásunkról biztosítani a látogatót. Nem csak a direkt vásárlásra ösztönzés a cél, hanem az információátadás, kvázi oktatás is. Így ügyeskedve juthat el észrevétlenül a potenciális vásárló a tényleges vásárlásig. Ilyenek a saját- vagy külső oldalon megjelenő PR cikkek, esettanulmányok. Ezt a technikát a legnagyobb cégek, pl. Microsoft is alkalmazza.

A keresőoptimalizálásnak köszönhetően már nem csak a szöveges tartalom az erős, hanem a videós és a képi anyag is (infografika). A tartalommarketing így hozzájárul a sikeres CPC hirdetésekhez is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam