Telemarketing leírása

A direkt marketing egyik legnépszerűbb fajtája, ami egy rövid telefonos megkeresés. Cél felkelteni az érdeklődést egy termék vagy szolgáltatás iránt, végső esetben a vásárlás. Inbound és outbound fajtáit különböztetjük meg, attól függően, hogy az ügyfél minket keres-e meg, vagy mi őt.

Bár interaktív és sok embert lefed, manapság nem sok népszerűségnek örvend. Azonnal információt nyújt és így egyből mérhető. Hátránya, hogy drága és sok idő eljutni a megfelelő ügyfélhez.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam