Tartalomcímke leírása

Egy olyan metaadat, amit hozzárendelünk a tartalomhoz, és amivel könnyebb a webhely tartalmait rendszerezni és könnyebb a bennük való tájékozódás. A Twitter #hashtag volt az első ilyen, amit azóta a legtöbb honlap és közösségi média felület is átvett.

Ezekkel könnyebb a csoportosítás, így témák, témakörök is jól elkülöníthetők. Ezek a metaadatok nem csak látogatóknak, hanem az algoritmusoknak kellenek, hogy könnyebben és jobban feltérképezzék az oldalad.

Kisebb tartalmaknál a címke létrehozása lehet kézi, de a szövegfelismerők segítségével használjuk az automatikus létrehozást.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam