Tartalomfüggő hirdetés leírása

Olyan hirdetések, amelyek idomulnak a megjelenítő oldal tematikájához. Az elv egyszerű: ha valaki érdeklődik egy adott téma iránt, akkor konverzió szempontjából az azonos hirdetések relevánsak a számára. A PPC hirdetések közé sorolják, és olyan webhelyeken működik, ahol automatikusan választódnak ki a tartalomhoz igazodó hirdetések. Ezért célzott hirdetésnek is szokás nevezni. Az első és legismertebb ilyen rendszer a Google AdSense volt.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam