Tagsági webhely leírása

Egy olyan speciális témakörrel és témával, valamint regisztrációval rendelkező tagokkal működő weboldal, amit az egyszerű látogatók nem láthatnak. Lehetnek fizetett vagy ingyenes tagságok is. Előnyük, hogy kínálhatnak exkluzív tartalmakat. Ez bármi lehet, ami értéket képvisel a tagok számára és folyamatosan szükségük lehet rá - ilyenek például a stockfotókat gyűjtő oldalak, amelyeket a külső tagok nem használhatnak, de az előfizetett tagok igen.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam