SMM jelentése

Az SMM, vagyis a social media marketing, azaz a közösségi média marketing rövidítése. A marketing célja azon a felületen elérni a vásárlókat, ahol a legtöbb időt töltik. Manapság ez a közösségi média, így a marketing ezen ága arra irányul, hogy egy cég valamilyen közösségi felületen keresztül próbálja elérni az ügyfeleit.

Ezek lehetnek:

Közösségi hálók, mint a Facebook és a Twitter,
Videóportálok, mint a YouTube,
Check-inek, mint a Foursquare,
Képmegosztók, mint az Instagram és a Pinterest,
Blogok.

Bár mindenki használja a közösségi médiát, mégis sok időt, pénzt és szervezést igényel. Bár tény, hogy nem kerül annyiba, mint egy SEM kampány.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam