SEO fogalma

A SEO az angol Search Engine Optimization kifejezésből ered, jelentése magyarul keresőoptimalizálás. Ez több stratégiát, technikát foglal magába, célja pedig a nagyobb látogatóforgalom elérése. Ezt úgy éri el, ha egy honlap a keresőmotorok (Google, Yahoo, Bing) találati oldalain (SERP) minél magasabb pozícióban szerepel. A SEO éri el azt, hogy egy webhely elérhető legyen a keresőmotoroknak, és rá is találjanak.

Az organikus SEO eljárások célja, hogy a keresőmotorok találati oldalain minél magasabb organikus (természetes, azaz) ingyenes találati pozícióba kerüljön az adott oldal.

A fehér kalapos SEO során a figyelem a felhasználókra összpontosul, de emellett nagyon pontosan betartják a keresőmotorok szabályait. Ilyen pl. a kulcsszavak és kulcsszóanalízis, a linképítés, vagy az olvasók által releváns tartalmak írását.

A fekete kalapos SEO azokat az agresszív SEO stratégiákat jelenti, amelyek nem a felhasználókra, hanem kizárólag a keresőmotorokra fókuszálnak, és nem tartják be a keresőmotorok által előírt szabályokat. Ilyen a kulcsszóhalmozás, a kapuoldalak, a nem kapcsolódó kulcsszavak használata illetve az oldalcsere.

Lépései:

1. Ügyfélperszónák meghatározása,
2. Kulcsszókutatás,
3. Technikai SEO,
4. On Site SEO,
5. Off Site SEO.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam