Sajtóoptimalizálás jelentése

Keresőoptimalizált sajtóközlemény, azaz úgy írunk sajtóközleményt, hogy az megfeleljen a keresőmotoroknak. Hasonlít a sima SEO-ra, de itt sokkal inkább a kulcsszavakra tesszük a hangsúlyt.

Fontos lépése a kulcsszókutatás, vagyis hogy az ügyfeleink milyen kulcsszavakat használnak, amikor a termékedre keresnek rá. Írás közben - bár fontosak a kulcsszavak - törekedj az olvashatóságra, mert az fontosabb, mint a sok egymás mellé pakolt kulcsszó. A megcélzott kulcsszó kerüljön a címbe, az első bekezdésbe és alcímbe is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam