Sajtóközlemény fogalma

A marketinges vagy sajtóreferens által megírt dokumentum egy termékről vagy cégről, amelyet eljuttat a különböző médiumokhoz, hogy a figyelmet magukra irányítsa.

Egy megfelelő - és érdekes - sajtóközleményt sok portál megjelenít, így ingyen kaphatunk sok extra látogatót és nyilvánosságot. Ezek a közlemények legalább egy linket tartalmaznak a szerző oldalára. Mivel a legtöbb online újság első helyeken szerepel a Google találataiban, így egy ilyenről mutató külső hivatkozás sokat segíthet a szerző webhelyének linknépszerűségén. Népszerűségét segíti, ha cikként, és nem hirdetésként van megírva: azaz fontos a jó cím, a velős, tömör megfogalmazás, az időpont tisztázása, idézz benne egy vezetőt, vagy kompetens személyt és legyen hozzá fotó.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam