Résmarketing leírása

A piac egy adott szegmensét megcélzó marketingtevékenység. Minél szűkebb ez a rész, annál célzottabb hirdetés szükséges - emiatt nehéz. A réspiacok lehetnek igen tágak (sport, egészség), de lehetnek nagyon szűkek is: PCOS étrend, magyar vitorlázók, stb. Nehéz ezek közül megtalálni a jövedelmező réspiacot, és pont olyan terméket kínálni, amire a célcsoportnak szüksége is van.

ha elég tág a réspiac - pl. sport - , akkor verseny alakulhat ki, hiszen jóval több ügyfél tartozik bele.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam