Podcast jelentése

A podcast egy előre rögzített, és a közönség számára publikált, bármikor - tértől és időtől függetlenül - visszahallgatható hangfelvétel, hanganyag. Általában egy-egy témát, vagy témakört, történetet dolgoz fel bármely témakörben. A podcasteknek egy vagy több házigazdája van, és az adások során vendégek is megjelenhetnek, hogy hozzászóljanak a témához, vagy interjút adjanak. Ezért fontos az online marketingben is, ahol egy népszerű felületen tud a márka bemutatkozni. Előnye, hogy egyszerűbb, mint a videó, közvetlenebb, és új közönséget érhetünk el vele.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam